About us


Fun Party,Dam culoare evenimentului tau
Decoruri spectaculoase din baloane
     Fun Party a aparut pe piata decorurilor pentru evenimente la inceputul anului 2005 si si-a castigat clientii oferind, chiar de pe atunci, arta in decorurile din baloane pentru evenimente festive.
     Imaginatia noastra nu are limite, decorurile oferite de noi sunt unice, iar serviciile sunt impecabile. Ne place enorm de mult ceea ce facem si pasiunea aceasta se reflecta in evenimentele pe care le facem, de accea suntem nerabdatori sa te ajutam in decorarea noului eveniment pe care il planuiesti.

     Impresioneaza-ti invitatii cu decoratiuni din baloane, unicat in Romania.
Iti oferim un decor spectaculos, un decor diferit de al celorlalti, un decor care sa atraga atentia si sa invite inauntru indiferent de evenimentul pe care il sarbatoresti: (nunta, botez, petrecerea unui copil, aniversare, majorat, bal al bobocilor, inaugurarea unui sediu, petrecerea unei firme). Iti propunem stalpisori, coloane, ghirlande, sculpturi, decoruri de masa. Pentru fiecare eveniment avem pregatit un decor special.
     Din anul 2008 Fun Party este singura firma oradeana care are cel mai important si prestigios atestat profesional pe plan international in domeniul decoratiunilor pentru evenimente (CBA, Certified Balloon Artist) si este membra a QBN, o organizatie profesionala dedicata sa promoveze un mediu de afaceri onorabil, sa creeze atmosfera si sentimente intr-un mod unic.

                    

Livram buchete din baloane.    Buchetele din baloane pot fi adevarate cadouri. Pot fi trimise familiei sau prietenilor pentru a le multumi, pentru a intampina un bebelus, pentru a ura felicitari la o logodna sau o absolvire sau pentru a sarbatori o zi de nastere.

                Inscriptionam baloane

cu logo-ul firmei tale, cu mesajele care doresti sa le transmiti sau cu poza dorita (bebelus, miri, persoana iubita).                                               

NUNTA


     Decorurile din baloane pentru nunti cuprind: amenajarea ringului de dans cu stalpisori, decorarea tavanului cu atomi, invitatii pot fi intampinati de miri din baloane, decorurile de masa pot fi formate din atomi din baloane care au la baza un alt atom combinat cu flori si verdeata sau buchete din baloane latex (inscriptionate cu Just Married, Casa de Piatra) sau folie metalizata (in forma de inima sau stea) cu heliu formate din 3-12 baloane, coloane, in spatele mesei mirilor se poate decora cu norisori sau baloane folie metalizata care formeaza un perete de stele.                           PETRECERI


    Decorurile din baloane pentru petreceri pot cuprinde mini stalpisori la ringul de dans, sculpturi din baloane, personaje din baloane, decoruri de masa (formate din floricele, atomi, baloane cu heliu formate din 3-12 bucati, inscriptionate cu La Multi Ani, Happy Birthday sau cifra de la 1-10 si 18) coloane, stalpisori, ghirlande, buchete din baloane cu heliu la sol, diverse modele de baloane cu heliu la sol.
     Decoram petreceri tematice atat de baieti cat si de fetite cu Mickey, Minnie, Winnie, Tweety, Printese, Hello Kitty, Pirati, fotbalisti, clauni si multe altele.
  
.
Continue
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
osCommerce